Rólunk

A BiaGoodFood étel házhozszállítással foglalkozik Biatorbágyon és a környező településeken. Célunk, hogy friss és ízletes ételeket szállítsunk az Ön otthonába vagy munkahelyére, hogy Önnek csak az élvezet maradjon.

Amennyiben online rendelést szeretne leadni, weboldalunkon vagy mobilapplikációnkon keresztül egyszerűen megteheti. Fizetési lehetőségeink között szerepel bankkártya, OTP és MKB szépkártya elfogadása, illetve futárainknál is van lehetőség bankkártyás fizetésre.

Ételeinket frissen, a rendelés beérkezésekor készítjük el (panírozzuk és sütjük), így garantáljuk az ételek ízének és állagának tökéletességét. Fontos azonban tudni, hogy a frissesség és minőség miatt a várakozási idő hosszabb lehet más éttermeknél. Ételeinket kizárólag friss és minőségi alapanyagokból készítjük, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.

Amennyiben ÁFA-s számlát szeretne igénybe venni, kérjük, jelezze előre a rendelés leadásakor. Futáraink saját autóval dolgoznak, így külterületre csak aszfaltos útig szállítják rendeléseiket. Kérjük, ezt vegyék figyelembe a rendelés leadásakor.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!